Намери ни
To Top

„Дейли Експрес“ избухна: Лудогорец определя бъдещето на 369 млн. евро!

Британският „Дейли Експрес“ избухна: Лудогорец държи в ръцете си бъдещето на 369 млн. евро!

Ударно или не, така стоят нещата, а всъщност въпросната цифра е стойността на настоящия отбор на Ливърпул. Мърсисайдци гостуват на орлите в предпоследен мач от груповата фаза на Шампионската лига, като и двата клуба имат по 3 точки. Загуба на Ливърпул на практика почти сигурно ще изхърли червените от евротурнирите напролет, а дори и равен може и на теория да ги лиши от шанса да се борят с Базел поне за второто място в групата, което да остави Ливърпул в Шампионската лига.


Ако 18-кратният шампион на Англия падне в София, то на „Анфийлд“ за доста служители ще стане страшно. Феновете отдавна недоволстват от резултатите и играта, като поражението почти сигурно ще изяде главата на мениджъра Брендън Роджърс. За негов заместник е спряган Юрген Клоп, който сякаш сее изчерпал за Борусия (Д).

b2f5ff47436671b6e533d8dc3614845dfecc3a370a23d13b1cf91ac3c1e1ca92

В Англия: Победа на Лудогорец срещу Ливърпул оставя без работа Брендън Роджърс с и слага в трансферния списък доста звезди на червените

Гаф в София пък вероятно ще определи съдбата на доста футболисти на Ливърпул, водещи се със статут на звезди, пишат други медии на Острова. Със сигурност слабото представяне досега е основателна причина да бъде търсен нов отбор на половин дузина играчи още тази зима.

Припомняме Ви, че през миналия сезон Ливърпул завърши втори, като продаде Луис Суарес за около 75 млн. евро на Барселона и направи лятна селекция за около 2 пъти повече пари. Това обаче не помогна особено и тимът е във втората половина на Премиър Лийг след 12 кръга.

Ощр от категория Трансфери