Намери ни
To Top

Солскяер: Погба скоро отново ще вкара дузпа, трябва да защитим играчите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде традиционната си петъчна пресконферения преди срещите през уикенда във Висшата лига.

“Червените дяволи” посрещата Кристъл Палас в събота от 17:00 на “Олд Трафорд” и ще се опитат да се върнат на победния път, след като в понеделник вечер завършиха наравно 1:1 при гостуването си на Уулвърхамптън, а Пол Погба пропусна дузпа, което доведе до расистки скандал провокиран от обиди в социалните мрежи.

“Всяка среща предоставя различно предизвикателство. Кристъл Палас е отлично организиран отбор. Те имат много скорост и са много добри на контраатаки, както и при статични положения. За това ние трябва да сме на ниво във всяко отношение – трябва да атакуваме добре, да отнемаме бързо топката и всичко останало”, направи кратък анализ норвежецът, след което коментира спекулациите около пропусната дузпа от Погба и последвалите расистки обиди из мрежата.

“Сигурен съм, че скоро ще видите Пол да бележи от дузпа. Все пак първо трябва да получим такава. Продължаваме да тренираме дузпи, а Пол и Маркъс все още са изпълнителите. Сигурен съм, че скоро отново ще ги видите да бележат. Няма никакви противоречия между тях. Съвсем ествествено е да се подкрепят, това е отборният дух, както и като човешки същества и съотборници. Няма да ги видите да се критикуват и в социалните мрежи.

Скоро ще имаме среща с “Туитър”, защото трябва да предпазим играчите си като хора от тези расистки обиди и смъртни заплахи, но нямаме намерение да им забраняваме да използват социалните мрежи”, завърши норвежкият наставник на Манчестър Юнайтед.

Ощр от категория Футбол