Намери ни
To Top

Нови три сблъсъка на прага на мечтаните групи

Тази вечер в 22:00 часа ще се изиграят вторите три мача от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Вече залозите са наистина големи и всеки от отборите, достигнал до тази фаза, мечтае да направи и последната крачка и да намери място сред футболния елит на Стария континент. Затова можем да очакваме доста равностойни и интересни битки по терените довечера.

Първият двубой противопоставя Динамо (Загреб) и Розенборг.


Хърватите искат да стигнат до групите на Шампионската лига за пети път в историята си, докато розенборг има 11 участия там, но пък норвежкият шампион не се е класирал до този етап на надпреварата от сезон 2007-08 насам. Двата тима не са се срещали досега в Европа, така че ще е интересно да видим кой по-добре е разучил съперника.

Друг балкански гранд в лицето на Цървена звезда пък гостува на Йънг Бойс. Двата тима дебютираха в групите на Шампионската лига през миналия сезон и сега ще се опитат да повторят това постижение. За един от тях обаче това няма да се случи. Това ще е втори сблъсък между тези състави. Те играха един срещу друг през сезон 2004-05 във втория предварителен кръг на турнира, като тогава сърбите надделяха с общ резултат 5:2 от двата мача (3:0 като домакин и 2:2 като гост).

Последният двубой изправя един срещу друг Олимпиакос и Краснодар. Гърците са ветерани в този турнир и имат 18 участия в групите. Краснодар пък е дебютант в Шампионската лига, но тимът впечатли с представянето си в Лига Европа през миналия сезон, така че натрупа достатъчно опит и самочувствие и е готов за новото предизвикателство.

Шампионска лига, плейоф:

Йънг Бойс – Цървена звезда

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Олимпиакос – Краснодар

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Динамо (Загреб) – Розенборг

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Ощр от категория Шампионска лига