Sportove

Кормие получи подкрепа от Хабиб и Макс Халоуей

Даниел Кормие допусна тежка загуба миналия уикенд в Калифорния. Той беше нокаутиран от Стипе Миочич и се раздели с титлата си в тежка категория. Тази загуба е първа в тежка категория за Кормие, който през годините успя да запише рекорд 15-0 при тежките. Все още не е ясно дали Кормие ще остане в ММА или ще се оттегли.


DC сподели, че първо трябва да говори със семейството си, за да види и тяхното мнение. И докато неговия върл враг Jon Jones му се подигра след загубата, то неговия съотборник Хабиб Нурмагомедов и неговия приятел Макс Халоуей решиха да го подкрепят с послания в социалните мрежи:

Хабиб: “Победителят има много приятели, а този, който губи има истински приятели. Горе главата, ти вече доказа, че си един от най-добрите в историята на спорта.”

Халоуей: “Не мога дори да си спомня как DC влезе в живота ми. Той е като хлапето, което седи на вашата маса на обяд и говори с вас просто, за да може да изяде част от вашата храна. Сега тук сме … мой голям братко. Голям брат на Khabib. Капитан на AKA. Наследството не е в коланите, които печелите от спорта, а в това, което оставяте след себе си. Не знам какво ще реши DC, но знам, че той няма какво повече да доказва Обичам те.”

mma.bg


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.