Намери ни
To Top

На „Герена“ чакат аржентинска красавица

В Левски тръпнат в очакване на нова красавица на трибуните. „Сините“ скоро ще посрещнат половинката на халфа Франко Мазурек. Става въпрос за модела Мария Белен Диб.

Аржентинката е на 28 години.


Двамата с новото попълнение на “Герена” се познават от години, като искрите между тях винаги са били налице. Едва през 2018-а обаче решават да дадат шанс на чувствата си и се събират. Тя дори често пътува до Гърция, за да бъде с любимия си. Подаряват си и романтична ваканция в Рим.

„Избрахме да продължим заедно този красив път въпреки препятствията и разстоянието – сподели Мария при заминаването на Франко от родината им, за да се присъедини към Левски. – И да, понякога е трудно, но в същото време всеки път, когато се съберем заедно, любовта е все по-силна и по-силна“ Скоро отново ще бъдем заедно! Винаги избирам теб… до следващата ни среща! Толкова много те обичам!“

Мария ще се присъедини към Мазурек в Бългрия, след като приключи с последните си професионални ангажименти. Не е ясно дали тя ще дойде за постоянно, или ще пътува между София и родината й.

Красавицата е част от SGMODELS Аgencia. Нейното седалище е в Тукуман, но има представителство и в столицата Буенос Айрес. Представлява някои от най-изявените аржентински модели. Мария Белен е част от агенцията от няколко години. Тя постоянно участва в дефилета и реклами. Преди няколко дни засне и поредната си фотосесия.

Явно на Мазурек му върви около него да се навъртат красиви жени. Сестра му Милагрос Мазурек също впечатлява с външния си вид. Тя може да се похвали с титла за най-красива абитуриентка. Участвала е в “Мис Аржентина”.

“България Днес”

Ощр от категория Любимец 13