Намери ни
To Top

Анди Мъри ще участва на сингъл на турнира в Уинстън-Сейлъм

Бившият водач в световната ранглиста Анди Мъри ще участва с „уайлд кард“ в надпреварата на сингъл на започващия в началото на следващата седмица турнир в Уинсън-Сейлъм. Това обяви директорът на надпреварата Бил Оукс.

Британският тенисист, който в последните седмици се изявява предимно на двойки, ще играе единствено по единично и няма да вземе участие в надпреварата при дуетите, добави Оукс.

За Мъри участието в Уинстън-Сейлъм ще бъде първо и то е част от плана му за завръщане към най-добра спортна форма. Шотландецът вече обяви, че не планира да играе да Откритото първенство на САЩ, което стартира в края на този месец и се готви с по-дългосрочна цел.

В началото на тези година Мъри претърпя операция на тазобедрената става. Тази седмица в Синсинати той изигра и първия си официален мач на сингъл, но отстъпи с 4:6, 4:6 пред французина Ришар Гаске.

На двойки Мъри продължава участието си в турнира заедно с Фелисиано Лопес. В четвъртфиналите двамата ще игрят срещу по-големия брат на Анди – Джейми и Нийл Шкупски.

Ощр от категория Тенис