Намери ни
To Top

Ето какво предлага Барса на ПСЖ, за да си върне Неймар

Представители на Барселона ще пътуват днес към Париж за среща с шефове на Пари Сен Жермен с цел преговори за Неймар, твърдят каталунските медии. Според Mundo Deportivo и Sport започва решаваща седмица за бъдещето на бразилеца.

Днес се очаква пратениците на Барса, сред които Ерик Абидал, да разговарят неформално със спортния директор Леонардо.

Целта на срещата е сближаване на позиции.


От “Парк де Пренс” продължават да искат възможно най-много голяма финансова част в сделката. Според френския вестник Le Parisien от “Камп Ноу” са склонни да се разделят с Филипе Коутиньо и сума между 60 и 80 милиона евро плюс бонуси. Нелсон Семедо и Иван Ракитич също са сложени на тезгяха, в случай че са желани от парижани.

Другата опция за сделка е преотстъпване със задължителна откупна клауза след година. Това би позволило на каталунския клуб да се справи по-добре от финансова гледна точка, разсрочвайки плащането.

Медиите твърдят, че Неймар предпочита да се върне в Барселона пред другия вариант – трансфер в Реал Мадрид. От Париж са по-склонни да го продадат в кралския клуб. Неймар е отколешна мечта на Флорентино Перес, но бразилецът не е желан от наставника Зинедин Зидан.

Ощр от категория Най-четено