Намери ни
To Top

Джони Уокър се закани да доминира над Джон Джоунс на земя

Джони Уокър се намира в серия от 9  победи и успя да спечели първите си 3 битки в UFC със светкавични нокаути. Уокър прекара по-малко от 3 минути в клетката на UFC до момента и плени сърцата на феновете с атрактивните си изпълнения. Бразилецът има победа в UFC с нокаут за 15 секнди, но има и загуба в Jungle Fight с нокаут за 18 секунди. Към момента той е безпогрешен и много хора вярват, че ще създаде много проблеми на шампиона в категорията.


Джони вярва, че е голяма заплаха за Джон Джоунс, но за да стигне до него ще трябва да победи в следващата си битка. Уокър ще влезе в клетката през ноември на UFC 244, за да се бие срещу Кори Андерсън, а битката им ще излъчи безспорен претендент. И докато феновете гадаят как ще завърши битка между Уокър и Джоунс, Джони вярва, че ще наказва шампиона на земята, въпреки че все още не сме го виждали в битка на земя:

„Да, бях на битката на Jones, в която той защити титлата срещу Сантос. Мисля, че беше добра битка. И двамата показаха уважение един към друг. Jones има много добра игра и не искаше да рискува, защото знаеше, че Сантос имаше силата, с която да го нокаутира. Тиаго получи лоши контузии, които наложиха операция на двете колена. Джоунс имаше нужда от доста време, за да победи човек с такива контузии. Аз знам, че Джон е много по-добър от това и затова искам да се бием. Знам, че мога да му дам добра битка. Мисля, че мога да го накарам да покаже най-доброто от себе си в клетката и така всички ще видят кой е шампион. Мога да използвам неговия стил. Джоунс може да ме свали на земята, но и аз мога да го сваля. Мога да му дам подходяща битка на земя. Никой не е успявал да го затрудни на земята, но аз вярвам, че мога да го накажа там.“

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове