Намери ни
To Top

Несебър: Джангъра не е уволнен!

Президентът на Несебър Георги Маринов опроверга информацията, че легендата Николай Русев – Джангъра е уволнен от клуба. Преди няколко дни се появи публикация, че магическият изпълнител на свободни удари вече няма ангажименти към Несебър. Реално е направена промяна с позицията на Николай Русев и това се налага от аматьорския статут на клуба, който придобива с изпадането от Втора в Трета лига.

„След изпадането на Несебър от Втора в Трета лига се наложи оптимизиране на щата, като в това влиза и закриването на поста Директор на детско-юношеската школа.


Николай Русев е назначен на поста спортно-технически координатор и има ангажименти, както към школата, така и да помага на първия отбор. За нито един ден той не е бил извън клуба. Договорът му е подновен на друга длъжност, заяви за БТА президентът на клуба Георги Маринов.

Той добави, че няма никаква представа защо се появяват подобни информации, които нямат връзка с действителността. Надява се обаче, че е просто неразбирателство, а не зловреден слух.

„Няма никаква логика да се лишаваме от човек с неговия опит, умения, качества и визитка. Може ли с лека ръка да се разделим с уважаван човек, на който дори Христо Стоичков, когато е в района, не пропуска да му се обади“, допълва ръководителят на Несебър. След изпадането от Втора лига Несебър изгражда нов отбор и е нормално да има колебания, отчитат от щаба. Несебърлии инкасираха две поражения, а сега им предстои нов труден мач – регионално дерби със Созопол.

Ощр от категория Футбол