Sportove

Рафа Надал: На финала играх най-добре

Щастливият шампион в Монреал Рафаел Надал сподели първите си впечатления от триумфа в канадския град, след като разгроми на финала Даниил Медведев с 6:3, 6:0.

“През цялата седмица представянето ми беше много позитивно. Изиграх страхотно финала. През седмицата имаше и спадове, разбира се, но това е нормално, когато се връщаш от почивка, а и това е първият ми турнир на твърди кортове.Успях да намеря начин да изиграя най-добрия си мач именно на финала, и то с голяма разлика. Много съм доволен от показаното ниво днес. Показва каква увереност имам и съм много щастлив да спечеля титлата в Монреал, означава много за мен.

Не беше толкова важно, че защитавам трофей, колкото да спечеля купа на твърди кортове, това е страхотно. През цялата седмица си прекарвах много добре в Монреал и няма как да стане по-добре, след като завърших по перфектен начин. Щастлив съм за всичко и е време да се наслаждавам”, каза Надал.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.