Sportove

Асдис Ран: Раждах едно от децата си два дни! Бях сигурна, чя няма да оцелея

Исландската красавица Асдис Ран даде интервю в родината си за mbl.is. Бившата съпруга на игралия за ЦСКА Гардар Гунлаугсон разкри, че за първи път е родила на 17 години, а последното от трите си деца е раждала в продължение на два дни. Докато бившият й съпруг играеше у нас, тя използва времето да позира за няколко мъжки списания. В последните дни Асдис пълни профила си в Инстаграм със снимки от България.


Тя е у нас за лятната си ваканция.

„Станах майка на 17 години, след това завърших фризьорско училище. Винаги съм имала доста трудни бременности, силни болки в гърба, заедно с всички съпровождащи неудобства. Психически винаги съм била добре, въпреки че не харесвам да съм бременна”, обясни синеоката блондинка.

„Ражданията ми бяха много дълги и трудни! Последното продължи 2 дни, в един момент бях почти в безсъзнание и си бях сигурна, че няма да оцелея”, разкри Ледената кралица.

„Децата са най-ценното нещо в живота ми. Те ме оформиха като човека, който съм днес. Да си майка определено е най-хубавото нещо на света. Придава стойност на живота, без децата животът би бил празен и беден“, допълва Асдис Ран в интервюто, цитирано от lupa.bg.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.