Намери ни
To Top

Кайла Хрисън: Ако Сайборг подпише с PFL, ще я победя

Кайла Харисън би приветствала Крис Киборг в PFL и вярва, че ще предостави нова загуба.

Шампионката по джудо разговаря с журналисти след новината за изключването на Сайборг от UFC. Американката спомена, че според нея Сайборг ще се почувства като у дома си в PFL, но в крайна сметка ще бъде победена.

„Мисля, че тя ще се впише отлично в PFL“, каза Харисън.


„На първо място, категорията е до 70 килограма, така че тя няма да се изтощава толкова както когато се биеше до 66 килограма. Мисля, че няма друга жена, която ще я предизвика. Ще победя Крис Киборг ако тя дойде при нас, и не мисля, че никоя друга организация може да й предложи такъв съперник.“

Харисън също отбеляза, че на Жустино няма да се налага да се занимава с разсейващи фирмени политики, както в UFC, тъй като, по нейни думи, бойците в PFL контролират собствената си съдба.

“Тя няма да има нужда да се притеснява от това дали промоутърите я харесват или не, което изглежда беше голям проблем за нея в UFC. При нас печелиш, губиш, или се развиваш.” завърши Кайла.

Харисън е считана за една от най-способните жени извън UFC. 29-годишната американка е двукратен олимпийски, световен и пан-американски шампион по джудо. Мнозина очакват скоро да видим в PFL двубой между Кайла Харисън и друго голямо име в женския ММА – Сара Кауфман.

Ощр от категория Бойни Спортове