Намери ни
To Top

Кампанията за Владимир Цеков продължава с нов начин за дарение

Миналата седмица BGbasket.com стартира благотворителна кампания за председателя на Съдийската комисия към БФ Баскетбол Владимир Цеков. На 2 юли 2019 г., ден преди да навърши 50 години, той претърпя тежък инцидент с мотор.


На този етап животът му не е в опасност, но ежедневно има риск от влошаване на състоянието му след претърпените хирургически интервенции в ИСУЛ. В момента той е с парализа от гърдите надолу и с поддържане на висока температура. Според прогнозите на специалисти има шанс за пълно възстановяване, но процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и допълнителни операции на гръбначния стълб.

Само за първия етап на лечението са необходими 50 000 евро, като сумата е непосилна за семейството му.

Обръщаме с молба към всички вас, негови приятели, познати и спортни деятели, да покажем съпричастност и да помогнем Владо отново да бъде здрав. Вярваме, че той ще се изправи на крака!

Всеки, който желае да дари средства, може да го направи на банкова сметка в лева:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61
BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF
Титуляр: Владимир Цеков

Вече дарения могат да бъдат правени и чрез следния PayPal акаунт: Vladimir Tsekov [email protected]

За повече информация: [email protected], Мила Георгиева, с която Владимир живее. Уверяваме ви, че състоянието на сметката ще бъде достъпно онлайн за всички, които искат да проверят колко пари са събрани в нея и колко и за какво са изхарчени.

Ощр от категория Баскетбол