Намери ни
To Top

Секретари от Европейското на колички даряват хонорарите си за лечението на Владимир Цеков

Някои от секретарите и статистиците на съдийската маса, които обслужват провеждащото се в София Европейско първенство по баскетбол на колички, даряват хонорарите си от турнира за лечението на Владимир Цеков.

В стартиралата кампания вече се включиха от Баскетболното общество. БК Черно море Тича и други. От БК Берое също призоваха феновете си да помогнат лечението на рефера и председател на Съдийската комисия у нас.


На 2 юли 2019 г., ден преди да навърши 50 години, Владимир Цеков претърпя тежък инцидент.

На този етап животът му не е в опасност, но ежедневно има риск от влошаване на състоянието му след претърпените хирургически интервенции в ИСУЛ. В момента той е с парализа от гърдите надолу. Според прогнозите на специалисти има шанс за пълно възстановяване, но процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и допълнителни операции на гръбначния стълб.

Само за първия етап на лечението са необходими 50 000 евро, като сумата е непосилна за семейството му. Всеки, който желае да дари средства, може да го направи на банкова сметка в лева:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61

BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF
Титуляр: Владимир Цеков

За повече информация: [email protected], Мила Георгиева, с която Владимир живее. Състоянието на сметката ще бъде достъпно онлайн за всички, които искат да проверят колко пари са събрани в нея и колко и за какво са изхарчени.

Ощр от категория Баскетбол