Намери ни
To Top

Войната Сайборг – Дейна Уайт се разпалва, Джо Роган също е намесен

Войната между мегазвездата на ММА Крис Сайборг и боса на UFC Дейна Уайт се разпалва с всеки изминал ден. В събота вечер бразилката записа убедителна победа над Фелиша Спенсър, която до момента нямаше загуба. След срещата бившата шампионка на UFC в категория перо отново поиска реванш с Аманда Нунес.
Това беше последният мач на Сайборг по договора й с организацията.


На пресконференцията след двубоя 34-годишната ветеранка се оплака как отношенията й с Дейна Уайт не са добри. Тя потвърди как босът непрекъснато пускал лъжи по нейн адрес.


В понеделник Сайборг хвърли още съчки в огъня. Тя обвини Уайт и водещия коментатор на UFC в тормоз и обиди. Южноамериканката дори пусна клип, в който се вижда как двамата се подиграват брутално с нейната женственост. Преди години Уайт беше сравнил Сайборг като женския вариант на Вандерлей Силва с токчета. Роган беше още по-брутален в свой коментар. Той беше казал как звездата има пе*ис. По време на мача в събота, коментаторът изненадващо смяташе, че Спенсър води срещата въпреки бруталното предимство по отношение на вкараните удари от Сайборг.

Ощр от категория Бойни Спортове