Намери ни
To Top

Дейна Уайт: Реванш между Хабиб и Конър е възможен

Президентът на UFC Дейна Уайт за пореден път подразни любопитството на феновете с твърдени, че „напълно възможно“ скоро да се проведе втори двубой между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър.

През октомври миналата година „Орела“ спечели със събмишън, като двубоят беше едно то най-гледаните събития в историята на UFC. Пред американският журналист Рич Айзън сега Уайт отново загатна за това, че феновете на бойните спортове може да получат така желания реванш.

„Леката категория е много интересна, защото имаме Хабиб, Тони Фъргюсън, Конър Макгрегър, Доналд Серони е в сметките, Джъстин Гетжи – има страшно много невероятни бойци в дивизията и Хабиб продължава да говори за мач с Джордж Сейнт Пиер.


Сейнт Пиер се пенсионира, но, когато го направи, се отказа защото каза, че не би го направил ако можеше да се изправи срещу Хабиб. Така че има невероятно много, налудничави, интересни неща, които може да се случат в тази категория. Нов мач между Нурмагомедов и Макгрегър ще бъде огромно събитие и е напълно възможен. Смятам, че Конър ще се завърне в началото на следващата година. Така че, реалистично, всички тези момчета очакват септември, за да видят какво ще стане с Хабиб и Дъстин Порие. След този мач ми се струва, че ще има доста сериозно раздвижване в категорията. Но, Рич, всеки път, когато са замесени много пари, заложи, че нещото ще се случи“, завърши Уайт.

boec.bg

Ощр от категория Бойни Спортове