Намери ни
To Top

Горещи кубинки подгряват официалното теглене преди MAX FIGHT 44

Ден преди Гала вечерта “Maxfight 44“ традиционно ще се проведе официалното теглене на състезателите. „Кантарът“ за 22-мата бойци ще се проведе в клуб “La Cubanita En El Mar“ до луксозното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас от 18:00ч. Заведението се намира на брега на морето, известно с атрактиви шоу програми с кубински изпълнители. Горещи кубински танцьори и този път ще посрещат гостите и ще подгряват официалното теглене.



Малко повече от седмица преди сблъсъка, съперникът на Християн Корунчев се контузи тежко. Молдовецът Василе Боршевски отпада от участието си в гала вечерта, но ще бъде сменен от своя съотборник Йон Уреки. 26-годишният професионален боец с опит в муай тай сам е изявил желание са излезе срещу опитния Корунчев. В своята кариера Уреки има 8 победи, 6 от които постигнати с нокаут. В същото време стана ясно, че световният шампион Християн Корунчев ще бъде подкрепен в ъгъла си и от рапърите от „Мърда Бойз“.  Боецът ще се качи на ринга под ритмите на нова песен, написана съвсем наскоро специално за него.

MURDA BOYZ са рапъри, които бързо успяха да станат популярни у нас, правят хит след хит – бързо набиращ популярност лейбъл за ъндърграунд трап музика.

Ощр от категория Бойни Спортове