Намери ни
To Top

Кевин Лий не би отказал „лесните пари“ за реванш с Майкъл Киеза

Майкъл Киеза постигна успех, след като премина в полу-средната категория на UFC. До този момент 31-годишният състезател има две победи за сметка на ветерани в спорта като Карлос Кондит и Диего Санчес. Но има една загуба в кариерата си, която той много би искал да поправи.

Кевин Лий победи Киеза през юни 2017 година чрез технически събмишън.


Тогава съдията в двубоя Марио Ямасаки взе решение вместо Киеза, че той трябва да се предаде от душенето, което му беше наложил Лий и сложи край на схватката им. Киеза веднага скочи в знак на протест, но всичко вече бе приключило.

Сега Кевин Лий също се “качи” при 77-килограмовите състезатели и сподели пред репортери, че не би отказал реванш на набиращия инерция опонент.

„Реваншът определено все още е на масата“, каза Лий пред предаване „Ако той чувства, че иска да го преиграем, аз определено обичам лесните пари, така че няма да отхвърля предложението. Той е добър състезател, не мога да го отрека, но от UFC му дадоха няколко лесни противници. Все още не съм се бил с Диего Санчес в кариерата си. Не получавам подобни лесни опоненти. Срещу мен се изправят бивши световни шампиони. Ще видим как ще се разиграе цялото това нещо. Между мен и Киеза все още може да има някакъв дим, а ако има дим, то тогава може да има огън.” завърши Кевин Лий.

Бихте ли искали да видите преиграна тази среща, фенове?

Ощр от категория Бойни Спортове