Намери ни
To Top

Роналдо се завърна в Манчестър, местните се побъркаха от кеф

Голямата звезда на Реал (Мадрид) и португалския национален отбор Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър, а местните фенове се побъркаха от кеф, като доста от тях го посрещнаха на летището. Роналдо се връща за втори път в града след напускането на местния Юнайтед през 2009 г., а идването му е свързано с предстоящата контрола между Португалия и Аржентина тази вечер. Кристиано стъпи за пръви път в Манчестър след напускането на „червените дяволи“ миналия март, когато с Реал (М) биха 20-кратния първенец на Англия с 2:1 в мач от ШЛ.


В битаката тази вечер мнозина виждат задочен спор Меси – Роналдо за разрешаване на въпроса кой е номер 1 в света. Това е 27-ият случай, в който Кристиано и Лео излизат един срещу друг, като досега аржентинецът има 12 победи срещу 7 за опонента.

Английските фенове обаче масово ще подкрепят Португалия, най-вече заради присъствието на настоящия носител на „Златната топка“ в европейския тим. Не е тайна, че надали има фен на Юнайтед, който да не се надява да види отново Роналдо с червената фланелка на „Олд Трафорд“.

353453

Cristiano-Ronaldo-1

Роналдо се завърна за втори път в Манчестър след 2009 г.

Ощр от категория Тема на деня