Намери ни
To Top

Иранския Хълк изригна: Ще унищожа всеки, който ме предизвика в ММА

Сайед Гариби, който е по известен като Иранския Хълк е бесен на Бразилския Хълк – Ромарио, защото е отказал да се бие с него. Преди няколко месеца Гариби сподели, че влиза в ММА и тръгнаха слухове, че ще дебютира срещу Мартин Форд, но това не се случи. Няколко месеца по-късно стана ясно, че Ромарио е приел битка и двамата мутанти ще мерят сили в клетката.

Днес обаче Сайед сподели, че страхливецът от Бразилия не иска да се бие с него и той ще трябва да си търси нов опонент, но категорично заявява, че ще унищожи всеки:

“Приех предизвикателството на Ромарио – “Бразилския хълк“ , но скоро разбрах, че този страхливец не иска да се бие с мен в клетката. Трябваше да се сетя, че той няма топки, за да се бие с мен. Той твърдеше, че иска да ми откъсне главата, но това явно е било голяма шега. Искаше ми се да се срещна с него в клетката, за да му смажа черепа с крак. Както и да е, аз съм развълнуван за някое добро предизвикателство. Ще бъда готов за всеки, който дойде. Всеки, който се осмели да ме предизвика, ще го унищожа.“

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове