Намери ни
To Top

36 лесбийки на световното по футбол (снимки)

Това, което в мъжкия футбол все още е абсолютно табу, в женския съвсем не е така. Еднополовите връзки в него отдавна не са тайна, а с времето дамите бързо свикнаха с това да не се крият.

Според информация на интернет портала outsport.com на изминалото световно първенство за жени във Франция са участвали 36 футболистки, които официално са декларирали, че са лесбийки.


Със сигурност извън тази бройка има и футболистки, които просто не са искали да се разкриват специално заради участието си в шампионата.

“Що се отнася до хомосексуалността, дамите са напълно открити. Мъжете футболисти може да вземат пример в това отношение от тях. Все още изглежда трудно за вярване, че при футболистите ситуацията би се променила”, пише в материал по повод 36-те лесбийки на мондиала във Франция швейцарският вестник “Блик”.

Изданието разказва някои интересни истории за връзки между футболистки. Може би номер 1 е тази на шведката Магдалена Ериксон и датчанката Перниле Хардер.

Магдалена Ериксон успокоява разочарованото си гадже Перниле Хардер, след като Швеция е била Дания и я е спряла за световното.

МагдалеПерниле с фланелка на Швеция целува приятелката си на мондиала във Франция.

Втората не стигна до мондиала с националния отбор заради загуба именно от тима на гаджето си.

Перниле все пак пътува до Франция, за да подкрепя приятелката си на световното.

И то как – с фланелка на националния отбор на Швеция. Снимка как Магдалена се целува с Перниле, която е в агитката на “трите корони”, стана хит в интернет.

С колежките си Ериксон стигна до медал на световното. Шведките се окичиха с бронза след 2:1 над Англия.

На другия полюс е двойката Али Кригер – Ашлин Харис. Двете американски футболистки не само са щастливи във връзката си, но на втори пореден мондиал изпитаха и върховна спортна радост.

Ашлин Харис (вляво) и Али Кригер освен гаджета са и съотборнички в националния на САЩ, който във Франция защити световната си титла.

САЩ защитиха световната си титла след победа с 2:0 над Холандия във финала. Кригер влезе в него като резерва след почивката, докато Харис остана резерва.

Първия гол срещу Холандия вкара лесбийка. Това е Меган Рапино. Тя има връзка с баскетболистката Сю Бърд, която има 4 олимпийски титли със САЩ.

Английската националка Джоди Тейлър (вдясно) има официален брак с новозеландката Ема Кейт. Двете участваха на световното първенство във Франция. За новозеландката то приключи още в груповата фаза, докато англичанката игра 1/2-финал.

встралийките Клои Логарцо (вляво), която играе за “Вашингтон Спирит” в САЩ, позира с приятелката си Джасмин Петерс в атрактивно облекло.

Виван Миедема и Лиза Еванс са двойка в личния живот и съпернички на терена. Първата стигна до финал на световното с Холандия. Лиза е националка на Шотландия.

В швейцарския национален отбор също има официализирала се двойка. Това са Алиша Леман (вляво) и Рамона Бахман. Интересното е, че двете играят в Лондон. Леман е футболистка на “Уест Хем”, а Бахман рита от 2017-а за “Челси”. Така двете са конкурентки на клубно ниво и съотборнички в националния.

Кристи Мюис и и Рейчъл Дейли са англичанки, които обаче приеха да играят за националния отбор на САЩ. Двете решиха да са заедно и в това си решение.

24chasa.bg

Ощр от категория Любимец 13