Намери ни
To Top

„Sportal Open“: Повече ли заслужаваше Джокович да триумфира на „Уимбълдън“?

Великият финал при мъжете на “Уимбълдън” ще се помни дълго от феновете на спорта и дълго ще се дава за пример в бъдеще. Именно триумфът на Новак Джокович над Роджър Федерер в най-продължителната битка за трофея в историята на турнира бе акцент в поредния епизод на единственото българско предаване за тенис “Sportal Open”.

За разлика от 5-часовата битка между великаните Джокович и Федерер, женският финал продължи само 55 минути и Симона Халеп унищожи Серина Уилямс с 6:2, 6:2. Какви са акцентите от надпреварата при дамите също бяха анализирани в студиото от водещите Никола Кацаров и Даниел Любомиров.


Рубриката #Гришомания отново бе налице с най-актуалните новини около Григор Димитров преди началото на американския сезон на твърди кортове.

Кои тенисисти попаднаха в рубриките “Уайлд кард” и “Непредизвикана грешка”? Гледайте “Sportal Open” и ще разберете всичко най-важно от света на тениса през изминалата седмица!

Гледайте “Sportal Open” по Sportal TV и Sportal.bg на живо в 18:00 часа, а после вижте пълен запис във видеосекцията на сайта.

Ощр от категория Тенис