Намери ни
To Top

Рома потвърди за преговори с бранител на Тотнъм

Директорът на Рома Джанлука Петрачи потвърди, че римляните преговарят за защитника на Тотнъм Тоби Алдервайрелд. Той говори и за играчите на “вълците”, към които има интерес от други клубове, като Николо Дзаниоло и Алесандро Флоренци. Петрачи каза, че те не са за продан, но ако се получат оферти за тях, тогава ще се преценява.

$Казах на Дзаниоло, като баща на син, че трябва да слезе на земята, но веднага хората обявиха, че това означава, че го продаваме.


Не е коректно всяка дума да се превръща в огромна история. Никога не сме слагали Дзаниоло в трансферната листа. Всичко е възможно, защото никой не мислеше, че един ден Ювентус ще продаде Зинедин Зидан, а това се случи. Мога да кажа, че Дзаниоло не е пазара$, сподели Петрачи.

„Колкото се отнася до Флоренци. Той е капитан на Рома. Никога не сме обявявали, че се продава. Ако дойдат оферти, те ще бъдат оценявани, ни не съм се обаждал на никой, за да казвам, че той е на разположение. Не искам да говоря за конкретни играчи, но очевидно, след като продадохме Иван Маркано и Костас Манолас, имаме нужда от централни защитници и това е приоритет. Работим на няколко фронта и имаме ясни идеи какво смятаме да направим. Мога да потвърдя, че ще вземем халф, но не мога да ви кажа кой ще бъде той“, допълни директорът на римляните.


Петрачи коментира и Франко Балдини, който е в Лондон и според някои преговаря от името на Рома по отношение на Дзаниоло и възможността Тоби Алдервайрелд да пристигне в Рим: „Знам, че в договора на Алдервайрелд има клауза, а Балдини има добри отношения с директорите на Тотнъм. Той е работил там много години и може да помогне на Рома в привличането на Алдервайрелд. Ако искате да кажете, че Балдини преговаря от името на Рома, това не е коректно. Той помага на клуба в случая на Алдервайрелд и може да ни помогне да спестим пари“.

Ощр от категория Футбол