Намери ни
To Top

Камару Усман не очаква Хорхе Масвидал да получи двубой за титлата

В UFC 239 Хорхе Масвидал “помете” Бен Аскрен с ужасяващ нокаут. Двубоят продължи 5 секунди и много от феновете си задаваха въпроса дали няма победителят да има правото да се бие срещу Усман за титлата в полу-средната дивизия на организацията.

Поради напрегнатите обстоятелства между Аскрен и Усман, шампионът се зарадва на завършъка от битката:

“Беше страхотно, беше невероятно! Хорхе работи дълго време” каза Усман пред спортни медии. „Радвам се да го видя да пробива и сега започва да получава известно признание.




Въпреки, че Хорхе Масвидал победи Бен Аскрен по убедителен начин, Камару Усман не е сигурен дали това го класира за бой за златния пояс. Той знае, че Масвидал може да е по-популярен отвсякога, но споменава, че все още иска да се бие с Колби Ковингтън. Той казва, че феновете трябва да си припомнят, че Хорхе има само два поредни двубоя, които са завършили с победа за него.

“Забавете за мач за титлата с Масвидал. Чуйте, това не зависи от мен, това зависи от компанията. Работата ми е да се подготвя за онези, които ми дадат като опоненти. Така че, не ме интересува кой поставят пред мен дали е Хорхе Масвидал или Колби, Тайрън Уудли или Сантиаго Понзинибио. Нямам нищо против, не ми пука. Както казах, че не зависи от мен, зависи от компанията.”

Понастоящем Камару Усман е с травма, но заяви, че се стреми към завръщане до края на годината в UFC 244 в Медисън Скуеър Гардън. Кой ще се бие срещу шампиона не се знае, но той ясно показва, че освен Хорхе Масвидал има достатъчно достойни съперници.

Смятате ли, че Хорхе Масвидал направи достатъчно, за да се бие за титлата срещу Камару Усман, фенове?

Ощр от категория Бойни Спортове