Sportove

Левски все пак ще има фенове на стадиона срещу Ружомберок – вижте кои

Левски все пак ще има публика в мача реванш срещу Ружомберок. “Сините” са наказани да са без фенове, но регламентът на УЕФА позволява деца да присъстват на подобни двубои. Именно най-малките ще са подкрепата на играчите на Петър Хубчев в двубоя, съобщиха от клуба.

Уважаеми левскари,

като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоя – реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между „Левски“ и „Ружомберок“ може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации.


Мачът е на 18 юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от минимум един възрастен (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.