Sportove

Кметът на Кърджали: Днес ще се случи нещо паметно

Кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис изрази своята благодарност към БФС за възможността тимът да домакинства в първия си исторически мач в елита. Очакваният с голям интерес мач от efbet Лига Арда (Кърджали) – Ботев (Пловдив) е днес от 18:30 часа на стадион “Арена Арда”.

“Днешният мач на Арда 1924 в Кърджали в efbet Лига е мечта от близо 100-годишната история на футбола в града.


Поколения кърджалийци са изключително щастливи, както и аз като кмет на Община Кърджали, за това, че вече сме в елита на българския футбол. Благодарни сме на БФС за възможността да бъдем домакини на първия ни официален мач в професионалния футбол”, заяви Азис.

“Днес в Кърджали ще се случи нещо паметно, целият стадион “Арена Арда” е изкупен. На пълен стадион в efbet Лига е момент, в който Кърджали ще покаже своята подкрепа към своя любим отбор. Отборът, който посрещаме днес. има своите качества. Очаквам и вярвам в подкрепата от 12-тия играч на Арда – публиката. Надявам се на спортменска игра! Пожелавам успех на Арда 1924!”, допълва още в обръщението си градоначалникът.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.