Намери ни
To Top

Пешев: Ботев е фаворит, ние сме отбор на месец

Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев направи кратък коментар преди началото на сезона. Новаците в efbet Лига ще изиграят дебютния си мач в елита днес, от 18:30 часа, срещу Ботев (Пловдив). Двубоят е на стадиона в Кърджали.

„Всеки, който ме срещне в Кърджали, ме пита: „Ще бием ли?“.


Вече не знам и аз как да отговарям (смее се). Разбира се, че се надявам да спечелим, но нека видим какво ще стане на терена. Сигурен съм, че по трибуните ще има празник. Дано и ние да зарадваме публиката“, коментира Пешев.

„На финалната права със селекцията сме. Дано новите се сработят по-бързо. Все пак повечето попълнения дойдоха преди 10-12 дни и е ясно, че в началото няма да ни е никак лесно. По всяка вероятност ще вземем още един футболист. Ще преценим допълнително“, каза още босът на кърджалийци.

„Поканили сме Борислав Михайлов на мача довечера, но няма как да сме сигурни дали ще дойде. Ботев е добър отбор, който няма много промени по състава. Те се утвърдиха сред силните тимове, докато ние сме отбор на един месец. Ясно е кой е фаворит“, коментира още Пешев пред „Тема спорт“.

Ощр от категория Футбол