Sportove

Защо ЦСКА не спечели срещу Етър? Обяснението на треньора

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов обяви причините, поради които червените не успяха да спечелят домакинството си от първия кръг на efbet Лига срещу Етър и срещата приключи 2:2.

“Не успяхме да задържим победата. Две подценявания на ситуациите ни лишиха от победата. Искахме да победим, но допуснахме два наивни гола.


Като цяло добър мач. Създадохме положения, вкарахме гол, но го отмениха. Не мога да кажа дали е имало засада. Първият им гол ни смути, но се върнахме в двубоя.

Трябва да се работи върху завършващия удар. Да отбележиш гол е най-трудно. Въпрос на концентрация и умения. Не са много положенията, макар че днес създадохме. За съжаление допуснахме два елементарни гола. Предупредих играчите, че Етър е сериозен, солиден отбор, който играе футбол. Предупредих ги да не си създават главоболия отзад, но точно това се получи”, каза Митов, който не пропусна да похвали 18-годишния талант Митко Митков, вкарал страхотен гол за 2:1, но в крайна сметка и той не се оказа достатъчен за червена победа.

“Митко има страхотно израстване. Момчето го показа на цяла България. Бяхме прави да твърдим това след лагера в Австрия”, добави Добри Митов.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.