Намери ни
To Top

Нокаут за Владимир Кличко още в първия рунд!

Нокаут за защитилия титлата си в свръхтежката категория Владимир Кличко още в първия рунд! 38-годишният украински боксьор, който преди 2 дни победи Кубрат Пулев, няма да издържи и 3 минути срещу Майк Тайсън, убеден е някогашният световен шампион в тежката категория.

Тайсън, който винаги е култов в изказванията си, заяви, че ако бил с няколко години по-млад, щял да смачка украинеца още с първия гонг. Динозавъра също така смята, че в действията на Кличко преди мача с Кобрата нямало нищо мъжко, а отлагането на срещата говорело за страх.

„Кличко има късмет, че няма как да се срещнем на ринга.


Много щеше да го боли“
, изригна Майк Тайсън.

„Не знам какво се случва наистина, но това, което прави Кличко, не е мъжко. Никога в историята на професионалния бокс не се е случвало някой да бяга от бой по този начин. Имитира контузия или не, всичко това е под достойнството на един професионален боксьор“, заяви Динозавъра по повод думите на Кличко преди мача, че можело пак да го отложи.

Както вече Ви писахме, Тайсън смята, че мачът Пулев – Кличко бил най-скучният в свръхтежката категория, който някога въобще е гледал.

Станете част от общността на Кубрат Пулев ТУК.

Ощр от категория Анализ