Sportove

Ружомберок се закани да “убие” Левски на “Герена”, разкри как ще го стори

Ружомберок все още смята, че може да отстрани Левски в първия предварителен кръг на ЛЕ, въпреки че загуби с 0:2 първия мач в Словакия.

Един ог футболистите на тима – Петер Гал-Андрезли, дори се закани да “убие” сините на “Герена”. Треньорът на Ружомберок пък добавя пред изданието dobrenoviny.sk, че тактиката при гостуването в София ще е словаците да вкарат бърз гол, с което да изнервят противника.


“Не се отказваме. Отиваме за втория мач с мисълта, че искаме да се борим. Ще ни е трудно след 0:2, но ще се опитаме да ги убием за победата. Ще направим всичко възможно да продължим ние”, казва Петер Гал-Андрезли.

Треньорът Ян Хаспра добавя: “Изиграли сме доста мачове, които бяха обърнати. Всичко може да се случи. Освен това в София няма да има публика, което може да е предимство. Ще се опитаме да вкараме гол при 0:0, за да изнервим противника. Ако резултатът стане 1:0, отбор като Левски може да попадне в беда.”


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.