Намери ни
To Top

Хорхе Масвидал: Усман няма да ме задържи на земята

Хорхе Масвидал навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут и вярва, че трябва да се бие за титлата. Миналия уикенд във Вегас „Gamebred“ влезе в историята, след като приспа Бен Аскрен за 5 секунди и вече държи рекорда за най-бърз нокаут в историята на UFC. Хорхе знае какво да очаква, ако получи битка с шампиона в полусредна категория, но е уверен, че Камару Усман няма да може да го задържи на земята:

Усман няма да успее да ме задържи на земята. Има само един човек, който е успявал да го направи и неговото име е Деймиън Мая.


Надявам се, че един ден ще споделя отново клетката с него. Усман от друга страна няма да се справи. Няма как да ме държи на земя. Тренирах сериозно моята борба и ако Аскрен беше оцелял малко повече, то вие щяхте да го видите. От гледна точка на стила мисля, че Камару е добра битка за мен. Ще заложа доста пари на себе си. В UFC не е важно дали си най-добър, а дали продаваш. Моля всички мои фенове да ме подкрепят и да ме последват. Помогнете на вашето момче. Мога да ви кажа, че тези неща помагат и искам от вас да кажете, че ме искате в битка за титлата. Вдигнете шух, защото тези неща помагат. Това е нещото, което искам от вас. Искам моите фенове да вдигнат шум, за да получа шанс.

 

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове