Намери ни
To Top

Перу 0:4 Бразилия, гледайте тук!

Отборите на Перу и Бразилия играят при резултат 0:4 в срещата помежду си от група „А“ на Копа Америка. Каземиро откри резултата в 12-ата минута. Роберто Фирмино удвои в 19-ата минута. Третият гол бе на сметката на Евертон в 32-ата минута.


Дание Алвеш бе автор на четвъртото попадение в 54-ата минута.

Бразилия започва с Роберто Фирмино в атака, а зад гърба му го подкрепят Филипе Коутиньо, Габриел Жезус и Евертон. Двойката в средата на терена е съставена от Артур и Каземиро.

Перу пък залага на ветерана Паоло Гереро като изнесен нападател. Другите трима в атакуващ план са Джеферсон Фарфан, Кристиан Куева и Анди Поло. Дефанзивните халфове пък са Ренато Тапия и Йошимар Йотун.

Бразилия поведе в резултата с първата си възможност с доста куриозен гол. В 12-ата минута при едно центриране от корнер Каземиро стреля с глава, топката се отби от гредата и след поредица от рикошети халфът все пак успя да я вкара във вратата.

В 19-ата минута резултатът бе удвоен след нов куриозен гол. Вратарят на Перу Педро Галезе направи огромна грешка и в опит да прати топката напред уцели Роберто Фирмино, след което кълбото срещна гредата и се върна във Фирмино. Той хладнокръвно овладя, финтира стража и отблизо бе точен за 0:2.

В 22-ата минута за малко да падне и трети гол. Евертон направи хубав пробив и шутира към вратата, но този път галезе се отчете с отлично спасяване.

В 27-ата минута Перу получи фаул на добра позиция пред наказателното поле. гереро изпълни наказателния удар, но топката премина малко над вратата.

В 38-ата минута Габриел Жезу получи на границата на пеналта, финтира защитник и стреля, но изключително неточно.

В 44-ата минута и Алисон за първ път бе поставен под напрежение. Мигел Трауко отправи опасен удар по земя и бразилският страж трябваше да се намесва решително.

В самия край на полувремето се стигна до спорна ситуация. Футболист на Перу стреля с глава в пеналта и топката срещна ръката на Маркиньос, но дузпа не бе отсъдена, вероятно защото защитникът бе прибрал ръката си до тялото и изстрелът бе твърде отблизо.

Перу имаше първата възможност за второто полувреме. Гереро стреля към вратата на съперника в 52-ата минута, но не затрудни Алисон.

Само две минути след това обаче Бразииля увеличи преднината си с още едно попадение. Даниел Алвеш стартира една атака по дясното крило, комбинира с Роберто Фирмино, който го изведе на стрелкова позиция и защитникът със силен шут под гредата бе точен за 0:4.

В 59-ата минута Габриел Жезус направи нов опит да запише името си сред голмайсторите, но отново ударът му бе спасен от вратаря.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория Водещи