Sportove

Най-после яснота около мача на Григор Димитров

Организаторите на турнира в Куинс обявиха програмата за четвъртък, а един от мачовете в нея е между първата ни ракета Григор Димитров и Феликс Оже-Алиасим. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг във вторник, но двубоят беше отложен за сряда, когато ситуацията се повтори заради валежите в Лондон.

В крайна сметка Григор ще излезе във втория мач на корт №1. Преди това на него ще играят Кевин Андерсън и Жил Симон.


Двубоят между южноафриканеца и французина е от 13:00 часа, което означава, че Димитров и Оже-Алиасим могат да започнат мача помежду си приблизително около 15:00 часа.


Ако спечели, Григор почти сигурно ще трябва да изиграе в рамките на деня и двубоя си от втория кръг, в който негов съперник ще е един измежду Ник Кирьос и Роберто Карбайес Баена. Часът на втория мач ще бъде уточнен допълнително.

Ако програмата не претърпи промени, днес на корта ще излезе и Анди Мъри. Бившият водач в световната ранглиста ще се завърне в игра след възстановяване от контузия. Той ще се пусне в турнира на двойки, а негов партньор ще е Фелисиано Лопес.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.