Намери ни
To Top

Барса ли? Роналдиньо избра друг клуб – подписва с…

Бразилската легенда Роналдиньо може да напусне в най-скоро време настоящия си клуб – мексиканския Керетаро, за да се присъедини към отбор с далеч по-високи финансови възможности. Легенадрният техничар е желан от участника в MLS Лос Анджелис Галакси – клуб, в който ритаха един куп звезди, включително Дейвид Бекъм.

Според мексиканския сайт Codice Informativo, Роналдиньо е настроен да напусне Мексико, а пък в Галакси търсят добра алтернатива на сегашната звезда Лендън Донован, който е пред пенсия.Въпреки че президентът на Керетаро отхвърли информациите и повтори своята надежда, че Роналдиньо ще уважи подписания договор за 1+1 години, източници, близки до бразилеца, заявили пред сайте, че сделката с Галакси дори била договорена.

Причини за напусането на Керетаро са завишените финансови условия, които му предлагат галактическите и зповешаване на популярността на звездата в САЩ.
Преди дни пък се появиха спекулации, че Рони възнамерява да поиграе за втори път в кариерата си в Барселона, но очевидно това няма да се случи. 

Ощр от категория Трансфери