Намери ни
To Top

Макгрегър предизвиква актьор, а Ник Диаз го поставя на мястото му

Ник Диаз не одобрява последните изказвания на Конър Макгрегър. Конър е смятан от повечето фенове за най-голямата звезда в смесените бойни изкуства. От най-обещаващия боец в Ирландия, той се превърна в шампион на две дивизии в най-голямата ММА организация – Ultimate Fighting Championship (UFC) и записа името си в историята като един от най-успешните атлети в света.

Дълго време Макгрегър се опитваше да получи дял от собствениците на UFC, но това не се случи.


Сега той изглежда, че на шега предизвиква актьора Марк Уолбърг. Хуморът на ирландеца не се хареса на Ник Диаз.

Макгрегър използва Туитър за да отправи предизвикателството си към Уолбърг, следвайки това на Джъстин Бийбър към Том Круз:


На всичко това Ник Диаз отговори по следния начин:

“Защо искаш да се биеш с човек, който не може да се бие? Какво лайно си! Това е все едно да се биеш с противник, вързан с белезници.” казва боецът от Стоктън.

Макгрегър има история с братята Ник и Нейт. Конър изигра две срещи с по-малкия брат, които направиха чудеса за UFC. В първата си среща през март 2016 година, Диаз спечели като удуши противника си. Макгрегър успя да вземе превес в реванша пет месеца по-късно и грабна мача чрез съдийско решение.

Това “скастряне” в интернет пространството е интересно, тъй като то идва само няколко седмици след интересно предложение на Майкъл Биспинг. В своя подкаст, „Графът“ заяви, че му харесва идеята Макгрегър и Ник да организират двубой помежду си. Ник Диаз не се е състезавал от януари 2015 година. Тогава той първоначално загуби боя си срещу Андерсън Силва с единодушно решение. Резултатът, обаче, бе преобърнат, когато Силва даде положителен допинг тест след схватката.

Ощр от категория Бойни Спортове