Намери ни
To Top

Генералният консул в Чикаго посрещна Багата, треньорът му развя българския флаг

Генералният консул на Р. България в Чикаго Иван Анчев посрещна единствения българин в UFC Благой Иванов и треньора му по бокс Родни Крислер.

Иван Анчев подари на Багата книга за живота и делото на американския журналист, наречен “Освободител на България” – Макгахан, и списание посветено на българската общност в Чикаго.

С откликването на поканата на генералния консул Благой Иванов свърши и друга задача – да подмени изтеклия си задграничен български паспорт.


Лично консул Людмила Тасева се погрижи за процедурата по подмяната на паспорта.

В края на срещата Багата получи пожелания за успех от Иван Анчев. Подаръци във вид на книги, заедно с българския трибагреник, зарадваха и треньора Родни Крислер, който малко по-късно с радост развя знамето, докато двамата с Благой се разхождаха по главната улица “Мичиган”.

Те разгледаха прочутите “Водни кули”, които са историческа забележителност на Чикаго, след което се качиха на 96-ия етаж на небостъргача “Джон Хенкок” и успяха да се насладят на ветровития град от високо.

Оказа се, че охраната на заведението там са фенове на Багата. Те се снимаха за спомен с него и дори в знак на благодарност направиха жест, като платиха сметката. След тях и някои от американците също разпознаха Благой и помолиха за снимки.



chicago.bg

Ощр от категория Бойни Спортове