Намери ни
To Top

Кобрата научи ужасна новина, броени часове преди мача

Мръсните номера нямат край. Българинът Кубрат Пулев е замесен във война без правила и ударите под кръста следват един след друг.

Броени часове преди мача с Владимир Кличко, от щаба на българина научиха лошата новина, че личният треньор на Кубрат – Михаил Таков няма право да стои в ъгъла му.

„Нямам право да стоя в ъгъла.


Много ми се иска, но ще ме изключат от АИБА, ако седна там. Наистина напрежението се покачва с всяка изминала минута. Тук, отвътре, се усеща особено добре. Все още нямам билет дори. Надявам се, че ще успеем да измислим нещо. Цената на билета непосредствено до ринга е 700 евро. Сигурен съм обаче, че ще бъда до Кубрат, независимо че от лагера на Кличко му отпуснаха само две покани“, заяви пред „Тема спорт“ Мишо Таков.

Треньор №1 на България за 2012 година допълни, че малките ръкавици, които дадоха от щаба на Кличко на Пулев, са само капка в морето от игри. „На нас ни се случва за първи път да се сблъскаме с подобно нещо. Те са от 10 години на върха и много добре знаят как се правят тези номера. Истината е, че дори от „Зауерланд“ бяха изненадани от триковете, които прилагат от К2 и самият Владимир. Това си е война между двете агенции, в която попадна и Кубрат. Той обаче приема всичко това с уникално спокойствие и хладнокръвие. Повече от готов е. Не съм го виждал толкова устремен през живота му“, каза още специалистът.

 

Ощр от категория Спорт