Sportove

Патрашку: Няма да бързаме с трансферите

“Няма да бързаме с трансферите”, обяви главният скаут на Левски Богдан Патрашку пред “Меридиан Мач” – Гледаме много внимателно играчите, които сме набелязали. Проучваме ги не само като футболисти, но и какви са извън терена. Не искаме да повторим грешките, които са допускани в годините”, продължи румънецът.

“Надявам се, че все пак до няколко дни може да се случи нещо.


Водим разговори с чужденци, но има и българи”, продължи бившият играч на Литекс. В момента той е в България, след като приключи поредната си мисия зад граница. 

Богдан потвърди, че “сините” са имали интерес към Денис Алибек от Астра (Гюргево). Най-вероятно обаче бившият играч на Интер ще се размине с трансфер на “Герена”.


“В Румъния медиите изписаха много неща и ще продължат”, лаконичен бе Богдан Патрашку.

Румънецът обяви, че се разбира добре с Петър Хубчев и знае какви са изискванията му. “Не сме имали много време за разговори. Видяли сме се два-три пъти”, коментира Патрашку.

“Сините” се събират на 10 юни за първа тренировка, а до този момент феновете са на тръни, защото не са представили нито едно ново попълнение. Дори се появиха информации за леко напрежение по оста Хубчев – Бекали, защото треньорът отхвърлял с лекота предложените му футболисти.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.