Намери ни
To Top

Изненада: секси докторката на Челси обичала да…

Испански медии разкриха една от тайните на изкусителната физиотерапевтка н Челси Ева Карнейро. Сексапилната докторка, която е в мокрите сънища на не един и двама фена и футболисти, си имала своите любими занимания.

Лекарката обичала да… гледа мачовете на Реал (Мадрид)! Няма грешка – Ева, родена в Гибралтар с баща испанец и майка британка, е запалена фенка на балета. В два смисъла на думата – хем обичала да ходи на балет като дете, хем е луда по белия балет – Реал (Мадрид).


И до днес Ева силно се вълнува какво се случва с любимия й от детството Реал, но била категорична, че ако на финала на Шампионската лига миналата година Роналдо и компания трябвало да играят срещу нейния работодател Челси, категорично щяла да подкрепя отбора, в който работи и който също обича. Дотам обаче не се стигна, след като Реал победи на финала Атлетико, който изхвърли тима на Жозе Моуриньо.

Освен да зяпа Реал (М), Ева обича и уиндсърфинга по австралийските брегове, но за него почти нямала време. И макар отдавна да не ходи на балет, д-р Карнейро не се е отказала от танците – брюнетката практикувала и владеела отлично салсата и самбата.

Ощр от категория Футбол