Намери ни
To Top

„Само ако Кличко направи това, мачът с Кобрата ще завърши…“

Остават 2 дни до голямата битка между украинеца Владимир Кличко и нашето момче Кубрат Пулев и отвсякъде се появяват прогнози на специалисти за срещата. Едно то най-важните такива даде основният треньор на настоящия носител на 3 пояса Кличко – американецът Джонатън Бенкс. Той е бивш световен шампион в категория „cruiserweight“ на IBO. Според него, ако по-малкият брат Кличко слуша съветите, дадени му по време на подготовката, срещата ще завърши в полза на украинеца, максимум в 5 рунда.

Принципно подобен мач е труден за прогнозиране. Ако обаче Владимир изпълни указанията ми на ринга, давам максимум пет рунда на Пулев“, изпъчи се Бенкс.
„Очаквам тежък мач и за двамата. Вярвам, че Владимир ще слезе от ринга като победител, не само защото има ръстово предимство, но и защото е по-добър боксьор. Подготовката ни беше добра. Владимир е изключителен талант, който иска да бъде да бъде най-добрия и затова работи много здраво в тренировките. Очаквам интересен двубой. Пулев е много амбициран и настървен“, допълни 32-годишният наставник на Влад.

Ощр от категория Анализ