Намери ни
To Top

Барса прави грешката на Милан! Шави ще е халф номер 1 в Юнайтед!

Барселона прави грешката на Милан. Росонерите нарочиха Пирло за безперспективен и след това той донесе поредица от титли на Ювентус. Сега каталунците поставят под съмнение качествата на Шави Ернандес. Той е обект на сериозна ротация от страна на Луис Енрике като често наставникът го оставя на пейката.


Вчера срещу Алмерия Шави влезе в 66-тата минута при резултат 1:0 за съперника на Барса. След появата му каталунците обърнаха развоя на събитията и стигнаха до 3-те точки. Ернандес е категоричен: „сегашният ми статут в Барселона не ме устройва, аз никога няма да се примиря, да бъда резерва“. Са думите на самият плеймейкър. Ако Енрике продължи с експериментите и не даде заслужено титулярно място на легендата Шави Ернандес, то спечелилият редица титли играч ще напусне тима.

Предвид класата на Шави дори на 34-годишна възраст той би бил най-качественият халф в редица грандове, сред които отбори от ранга на Манчестър Юнайтед. Ако Барселона изпусне Ернандес това ще е огромна грешка, а ядосан играчът може и да не замени каталунците с тим извън Европа както се визира, а да остане на континента – подобно на Пирло.

Показвайки, че може да блести с фланелката на друг европейски гранд за още поне 3-4 години футбол от най-висока класа с марка Шави Ернандес.

Автор: Петър Панов

Ощр от категория Тема на деня