sportove.net

Шефът на школата на Новара идва за кастинг на бг таланти, води го компанията, трансферирала Десподов

Компанията, която е в основата на трансфера на Кирил Десподов в Каляри – “DKB Sport Group”, организира кастинг на деца и юноши от София и Благоевград в края на месеца – 28 и 29 март. Гост на събитието ще бъде диркторът на академията на италианския клуб Новара Мауро Боргети.

В първия ден събитието ще е в София на стадион “Раковски” в партньорство с “Академия Бойко Величков”, а на следващия в Благоевград. Новара вече има история в привличането на български футболисти, след като преди няколко години там бяха Иван Вълчанов и Алеко Алеков.


Това ще бъде втори катсинг от серията, която компанията организира. Първият бе през януари и бе наблюдаван от Кристиано Джарета, който по-късно стана спортен директор на ЦСКА. Тогава събитието се радваше на голям медиен интерес и бе широко отразено.

От всички кастинги отличилите се момчета ще получат възможността да участват във финално събитие през пролетта, на което ще бъдат поканени специалисти от цяла Европа, с които компанията си партнира.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.