sportove.net

“75% от Земята е покрита от вода, останалите 25% – от Ван Дайк”

Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк пропусна първия двубой от 1/8-финалите на Шампионската лига срещу Байерн (Мюнхен), но това само го мотивира. Вчера холандецът изигра изключителен двубой на “Алианц Арена” и бе с огромна заслуга за победата на Ливърпул. Ван Дайк асистира за първия гол на Садио Мане и сам вкара втория, с който на практика пречупи съпротивата на баварците. Суперлативите от страна на мениджъра на отбора Юрген Клоп след двубоя пък бяха логичното следствие от играта на холандеца.


“Може да се напише книга за неговите умения, неговата сила, за това колко го харесвам и каква фантастична личност е. Той е толкова млад, но вече така зрял. Вирджил знае, че може да играе дори по-добре, отколкото го направи срещу Байерн”, заяви Клоп.

Още по-оригинален в хвалбите към холандеца бе собственикът на тима Джон Хенри, който написа в “Туитър”: “75% от Земята е покрита от вода, останалите 25% – от Ван Дайк”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.