Намери ни
To Top

На сутринта, след гола срещу Лудогорец: фенове засякоха 17-годишния Емболо пред…

Лудогорец загуби с 0:4 визитата си на Базел, а освовна „вина“ за това имаше 17-годишният Бреен Емболо, който заби първия гол и освен, че даде тон за разгрома, през цялото време на терена тормозеше сериозно разградската защита.
Само часове след попадението нападателят бе засечен от фенове пред… училището си, излизащ от часове.
Да, няма грешка! Ако този футболист риташе в България може би дори би си навлякъл подигравките на своите близки, че не се е облял с алкохол в някой бар с колегите си. Емболо вкара 7-ия гол в професионалната си кариера и стана най-младият голмайстор в ШЛ.

Детето-чудо обаче не е празнувало попадението – след мача веднага се прибрало вкъщи и си легнало, а на другата сутрин в 8.00 ч. било на линия за първия час. Към 11.15 ч. в сряда привърженици го виждат да излиза от училището с шапка на глава и говорещ по мобилен телефон.
И освен, че не можел да празнува с колегите си, Емболо дори взел допълнителни часове, тъй като заради орлите пропуснал занятията в понеделник.
 “Сърцето ми се разтуптява, когато го гледам. Бреел е уникален талант. Надявам се да играем заедно в атака срещу Реал в следващия мач“, каза контузеният капитан и голмайстор на Базел Марко Щрелер.

Ощр от категория Анализ