Sportove

До дни трансфери в Лудогорец, ЦСКА и Левски! Има силен интерес към Неделев

До края на месеца се очакват трансфери в трите водещи български клуба – Лудогорец, ЦСКА и Левски. Това заяви футболният мениджър Николай Жейнов в токшоуто “От дузпа в тъч” по Sportal TV. Той добави, че има сериозен интерес към звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

“Ще има входящи трансфери в Лудогорец, ЦСКА и Левски до затварянето на трансферния прозорец.


Ще бъде интересно. Казвам го и като човек, който ще участва в някои от трансферите, и като започнат човек от бранша. Трансферът на Кирил Десподов в Каляри е сполучлив. По-добре ли щеше да бъде да отиде във водещ отбор от Серия “А”, но да бъде резерва? Понякога големите клубове работят на трансферния пазар чрез по-малки. Ако Интер беше поискал Десподов, цената нямаше да е четири милиона, а четиринайсет.

Тодор Неделев е футболист, който заслужава трансфер в чужбина и мисля, че ще го постигне. Разбира се, важно е да съвпаднат желанията на Ботев и Неделев. Има интерес към играча. Дали е европейски клуб, или става дума за Азия? Да кажем, че е от Евразия. Очаквам скорошен трансфер на българин в Скандинавия”, каза известният импресарио в “От дузпа в тъч“.

Той добави, че е зачеркнал собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски с “черния флумастер”.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.