Намери ни
To Top

Владо Стоянов посочи още една причина за 0:4

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов направи анализ на загубата на родния шампион с 0:4 като гост на Базел в четвъртия мач на орлите от група „Б“ на Шампионската лига. Националът на орлите изтъкна още една интересна причина, която въпреки че за мнозина е очевидна, почти не бе спомената в първите анализи след погрома. Според вратаря, Лудогорец се е сринал, защото всички са очаквали едва ли не лесна и вързана в кърпа победа.

„Не мога да кажа от къде ни дойдоха проблемите.


Бяхме много сковани, напрегнати. Това не се наблюдаваше в предните мачове, в които бяхме разкрепостени и се забавлявахме. Малко се създаде и илюзията, че Базел е слаб отбор и трябва да бием, което ни изигра лоша шега. За жалост, днес това не се получи да се забавляваме и затова паднахме с толкова. Точно напрежението се стовари върху нас да бием и да излезем от групата направи така, че да паднем. Днес Базел бяха пределно мотивирани пред собствена публика и правеха каквото си искат“, обясни Стоянов.

„Още летяхме в облаците при мачовете с Ливърпул и Реал. Тогава излизахме на терена и показвахме, че нямаме какво да губим. Тогава бяхме с чисти глави и показвахме всичко от себе си. Днес напрежението беше много и не можахме да покажем качествата си. Просто трябва да забравим този мач. Срещу Ливърпул не трябва да излизаме на всяка цена за победа, а просто да се забавляваме и да покажем качествата си“, завърши Владислав Стоянов.

 

Ощр от категория Анализ