Намери ни
To Top

Истината за Лудогорец сега? Ето ви я!

Лудогорец губи от Базел с 0:2. Сякаш и тази вечер се отлагат първите точки в актива на България от гостуване в Шампионската лига. Да, разградчани не изглеждаха никак добре в последните минути на първата част – освен, че изтърваха добро положение чрез Мишо Александров, можеха да пуснат и още. Очевидно тези две попадения в мрежата на Владо Стоянов си казаха думата и орлите сякаш се снижиха, виждайки, че надеждата за поне „Х“ значителон намаля.


Но защо отчаяние?

Дори Базел да бие, това не решава нищо. Дори в борбата за второто място. Ливърпул не показва нищо повече от швейцарци и може да бъде ударен в София. Още повече, мърсисайдци надали ще вземат трите точки от Реал тази вечер. Така че Лудогорец може да загуби битката в Базел, но не и войната за това кой да е втори и кой – трети.

А, и още нещо. Преди началото на груповата фаза всички се надявахме на какъвто и да е актив, различен от 0 точки. В момента Лудогорец дори прави сметки как ще излезе втори. Хубавите неща не стават от раз, но осминафинали в Шампионскаа лига биха били логичното продължение на прогреса на клуба от Разград. Дори и да не се състоят през пролетта на 2015. Горе главите!

Ощр от категория Анализ