Намери ни
To Top

Посочиха предателите в Левски, броят им е стряскащ!

Предателите в Левски са посочени, а броят им ще стресне цяла България. Ситуацията при сините излезе извън контрол. Лично човекът, който в най-голяма степен отговаря за клуба си позволи в национален ефир да нападне футболистите на отбора.

„Имаме забавяне на заплатите с 18 дни.


Виждате какво се случва. Други отбори, които често играят срещу нас скачат като тигри, без значение дали са получавали възнаграждение. Скачат като тигри без да мислят за пари, при нас обаче едно забавяне на заплатите е голям проблем“, каза собственикът на Левски Тодор Батков в ефира на Нова Телевизия.

Така благодетелят посочва, че по-голямата част от играчите на Левски са предатели. Наемници, които мислят само за пари. Босът е бесен, излиза, че предателите в Левски са много наброй! Всъщност почти целият отбор на сините за Батков в момента е изтъкан от футболисти, които мислят само за джобовете си. Не милеят за емблемата и не скачат като тигри (тук собственикът може би визира играчите на ЦСКА, нанасяйки огромна обида към сините футболисти, на които е шеф в момента).

Ощр от категория Анализ