sportove.net

Антъни Смит: Готов съм да се бия с Джоунс по всяко време

Изглежда, че Антъни Смит е една крачка по-близо до битка за златото на Ultimate Fighting Championship. Към момента Смит заема третото място в класирането на UFC в тежка категория. Той направи голям скок до топ тройката в 92-килограмовата дивизия като събмитна Волкан Оздемир чрез rear naked choke в UFC Fight Night in Moncton в края на Октомври 2018 година.

Джон Джоунс е отскоро отново носител на златния пояс в полу-тежката категория в UFC.


Той достигна до целта си след доминиращото си представяне над Александър Густафсон в UFC 232 на 29 декември миналата година.

Смит наскоро разговаря с репортери и разкри, че неговият мениджър е в преговори с UFC за потенциален мач за титлата между Джон и Антъни.

“Разбира се моят мениджър вече преговаря с UFC и аз мисля, че можем да го постигнем. Още не е ясно кога ще се случи, тези неща ще се доуточняват, но аз съм готов. Готов съм да се бия с Джон по всяко време и на всяко място. Ако иска, още този уикенд! Това е боят, който феновете искат да видят.” завърши Антъни Смит.”
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.