sportove.net

Димитър Кузманов зарадва почитателите си в Благоевград

Втората ракета на България Димитър Кузманов зарадва почитателите си в Благоевград преди участието си в турнира Sofia Open. На мини корт в зала “Скаптопара” известният български тенисист поигра с благоевградски деца.

Кузманов бе приветстван от заместник-кмета на общината Христина Шопова, която му пожела успех и от името на кмета д-р Атанас Камбитов.

“Благодаря на организаторите, които избраха да промотират Sofia Open и тениса именно в Благоевград”, каза Кузманов.


От своя страна Шопова заяви: “Нашият град има с какво да се гордее по отношение на този спорт. Сигурна съм, че тук, в тази зала, има бъдещи шампиони. Надявам се с днешната инициатива още деца да се запалят по тениса и да започнат да тренират. Ролята на общината е да създава условия, стараем се да има все повече терени, на които децата да спортуват, включително и тенис. Всичко това е заложено в Инвестиционната програма на Община Благоевград”, каза заместник-кметът.

Децата получиха и автографи по време на срещата. Беше разиграна и томбола, от която участващи спечелиха билети за всички състезателни дни от Sofia Open 2019, който ще се проведе от 3 до 11 февруари в столичната зала “Арена Армеец”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.